Geef mij een staafmixer en wat groenten en ik maak zelf, simpel en snel, de meest lekkere pastasaus. Boordevol verse groenten en in een mum van tijd heb je een flinke portie pastasaus zelf gemaakt. Het hoeft natuurlijk niet in één keer op, de rest van de saus kun je mooi invriezen.
4 reactiesAls je een verjaardag hebt of gewoon gasten krijgt wil je ze graag wat lekkers aanbieden bij de koffie. Cake is hier vaak wel het antwoord op. Je kunt er eindeloos mee variëren en het is nog betaalbaar ook. Daarnaast is het erg simpel en leuk om te doen. Je huis ruikt dan ook meteen helemaal lekker naar zelfgebakken cake. Als dat geen vriendelijk welkom is?
8 reactiesEen cake met groenten: ze bestaan in allerlei variaties. Eerder maakte ik een heerlijke pompoencake en ook nu ben ik hotel-de-botel door dit verrassend lekkere recept. Deze courgettecake met sinaasappel is niet zo zoet, maar is ontzettend fris en lekker. Bekijk hieronder het recept.
1 reactieZo nu en dan maak je eens een soep die er met kop en schouders bovenuit steekt. Vorige week maakte ik voor mijn verjaardagsfeestje (mensen bleven mee eten) onder andere deze heerlijke tuinerwtensoep. En ik mag heerlijk zeggen, want iedereen vond de soep zó lekker dat ik gisteren deze soep weer heb gemaakt. Gewoon, omdat tuinerwten zo lekker gifgroen worden als je ze pureert en dit zo’n leuk effect geeft.
Het is dan misschien al volop winter, maar pompoenen zijn nog steeds volop verkrijgbaar. Verwarm je handen aan dit heerlijke pompoensoep recept en geniet van deze romige en frisse smaak. Dit recept is weer helemaal gemaakt zonder ongelukkige e-nummers en andere toevoegingen, prima reden dus om vanavond pompoensoep te serveren.
2 reactiesBoeuf bourguignon is een echte winterkost. Héérlijk. Deze variant bevat alleen geen boeuf, maar beet. Oftewel bieten bourguignon voorzien van de lekkerste groenten en kruiden en mét rode wijn. Zoals het hoort natuurlijk. Hieronder lees je het hele recept om beet bourguignon zelf te maken.
2 reactiesTradities zijn er om verbroken te worden. Cheesecake gaat normaal in de oven, bij dit recept komt er geen oven aan te pas. Een lik pindakaas in cheesecake? Niet iets waar je in eerste instantie aan zult denken, maar deze no-bake cheesecake is zó lekker dat je direct na de eerste hap alweer trek krijgt in een tweede stuk.
2 reacties