Een goede vegan stoofpot op zijn tijd wordt altijd gewaardeerd. Op zo’n gure dag als vandaag deel ik daarom dit budgetvriendelijke recept voor een lekkere stoofpot vol met linzen, aardappelen en doperwten.
12 reactiesHummus is haast niet meer weg te denken, maar wat dacht je van een lekkere courgettespread? Oliver deelt zijn recept voor een heerlijke spread op basis van courgette.
4 reactiesHoe maak je lekkere vegan saucijzenbroodjes? Dat is makkelijker dan je denkt. In korte tijd kun je heel eenvoudig je eigen saucijzenbroodjes maken. Niet gemaakt van nepvlees, maar met een bijzonder lekkere vulling. Dit is een ideale vegan snack voor tussendoor!
5 reactiesDit klassieke recept voor vegan ‘beef’ Wellington bestaat uit een vulling van kastanjechampignons, ui en spinazie. Een heerlijk feestelijk gerecht, leuk om te maken voor de feestdagen!
6 reactiesEen heerlijk vegan stoofpot recept met tempeh, zoete aardappel en bloemkool. Een heerlijk winters gerecht vol met lekkere smaken en texturen.
12 reactiesVandaag heb ik een kleurrijk plaattaart recept voor je klaarstaan. Vol met geroosterde pompoen, rode ui en kikkererwten. Lekker als avondmaaltijd voor twee of als lekker hapje.
2 reactiesDeze vegan worstenbroodjes worden je nieuwe favoriete snack. De worstenbroodjes zijn een superlekker hapje om te serveren tijdens de borrel, op een feestje of een verjaardag.
3 reactiesAfgelopen week had ik ontzettend veel trek in boerenkoolstamppot. Het is het eerste recept met stamppot die je hier aantreft. Deze boerenkoolstamppot staat in een half uur op tafel en is heerlijk zoetig door de zoete aardappel en lichtpittig door de mosterd.
2 reacties