Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

De badkamer reinigen wordt een stukje groener

Een stralend schone badkamer voor een klein prijsje die ook nog eens goed voor het milieu zijn? Dat zijn producten die ik natuurlijk graag uittest. Ik ging dan ook aan de slag met de Vintastic badkamerreiniger. Hoe het me verging? Lees lekker mee.

Elsje Blauwhof

Elsje is getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. Een vol, gezellig druk leven waar ze haar best doet om klein en bewust te leven. Ze heeft zes jaar in Zweden gewoond en is sinds een jaar weer terug in Nederland.

🐐 Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vintastic.

Aan de slag met de badkamer

Al eerder maakte ik kennis met de schoonmaakazijn en keukenreiniger van het groene merk Vintastic. Daar was ik erg tevreden mee. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe test met een nieuw product.

Deze keer was de badkamer aan de beurt. Pas geleden hebben we de badkamer goed (en betaalbaar) aangepakt met een kleine verbouwing. Niet alleen was hierdoor alles naar onze wens, de badkamer was ook weer helemaal fris. Iets wat we graag zo houden. En met een goed product is dat het halve werk zullen we maar zeggen.

Badkamer reinigen tips

Voor mij moet een badkamerreiniger wel aan een aantal eisen voldoen. Niet dat ik zo’n poetsprinses ben, maar een schone badkamer dat vind ik wel fijn. Daar komt ook nog eens bij dat in ons gebied extreem veel kalk in het water zit. Iets wat ik liever niet laat opbouwen op het sanitair.

Het juiste product

Dure producten, ingewikkelde gebruiksaanwijzingen en niet kindvriendelijk zijn dan ook niet aan mij besteed. Doe mij maar lekker simpel en betaalbaar, en graag iets waar ik zonder zorgen kleine kinderhandjes bij kan betrekken.

Zelf heb ik een haat-liefdeverhouding met het schoonmaken van mijn huis. Wellicht dat we er daarom voor hebben gekozen dat aan onze huishoudelijke hulp over te laten.

Zelf aan de slag, met een beetje hulp

En hoewel we er voor kiezen om de luxe van een huishoudelijke hulp te permitteren, moet ik er soms toch echt aan geloven. Deze zomervakantie bijvoorbeeld. Omdat onze hulp ook kinderen heeft, wilde ze graag de zomervakantie vrij. Geen probleem natuurlijk, maar nu valt het schoonmaken weer even bij ons. Met de kinderen thuis, willen zij dan ook graag aan de slag.

Reinigen badkamer

En zo gingen we samen de badkamer te lijf. Met niet meer dan wat water, een fles Vintastic badkamerreiniger en wat doekjes om te poetsen. En natuurlijk mag ik mijn zoontje van zes jaar niet vergeten die de fotograaf was van de dag. 📷

Sprayen, schrobben, afspoelen

Nou wat kan ik zeggen. Er werd veel gesprayd, geschrobd en gepoetst. Het schoonmaken moet natuurlijk voor de kinderen ook wel leuk blijven, dus liet ik ze lekker hun gang gaan.

En dan heeft Vintastic toch wel een streepje – of eigenlijk twee streepjes – voor. Zo is een fles van deze badkamerreiniger lekker betaalbaar. Het is dus geen ramp als er een keer iets teveel wordt gebruikt. Bovendien is het een 100% natuurlijk product. Zo hoef ik niet bang te zijn voor chemische stoffen als mijn kleintjes mee willen helpen.

Het resultaat

Natuurlijk na een grove poetsbeurt van de kids, ben ik ook nog even snel met een doekje over alles heen gegaan. Maar zonder veel moeite ging al het vuil eraf. Er kwam zelfs geen schuurspons aan te pas, een goed teken lijkt mij. Ik ben tevreden over deze badkamerreiniger, en hopelijk mijn hulp straks ook als ze aan de slag mag met dit nieuwe product.

Na al mijn lof heb ik nog zeker ook een puntje van aandacht. Natuurlijk ben ik in de winkels gaan kijken of het al in de schappen lag, maar zo snel kon ik het niet vinden. Later zag ik op hun website waar alle verkooppunten zijn – en dat bleek bij bijvoorbeeld een groot aantal supermarktketens. Daar ga ik de volgende keer dan ook zeker naartoe.

Ben je ook benieuwd geworden naar de schoonmaakmiddelen van Vintastic? Kijk dan zeker even op hun website voor al hun producten en verkooppunten.

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

2 leuke geiten 🐐🐐

  1. 🐐 HereIsTom

    Leuk hoor die reclame blogs, maar goedkope Soda werkt nog het best!

  2. 🐐 Greet

    Dankjewel voor het leuke artikel. Maar sinds ik YOKUU gebruik, wil ik echt geen ander product meer gebruiken.

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate