Op zoek naar gezonde & betaalbare weekmenu’s? Klik hier...

Een update over mijn leven – ons huis, trouwen & ik ben vader geworden!!

Het is tijd voor een update over mijn leven. Ons huis is verbouwd, Jelle en ik zijn getrouwd en we zijn vaders geworden van onze zoon!! Lees je gezellig mee?

Billy van der Gaag

Billy van der Gaag

Oprichter van Leukegeit. Vader, gek op eten - schrijft graag over financiële vrijheid, vegan recepten, groen leven & minimalisme.

Volg Billy: Volg Billy op Instagram

Tijd voor een update!

Ik dacht dat het wel leuk is om een update te geven over mijn leven – en dan met name over belangrijke dingen die onlangs zijn gebeurd. Er zijn drie dingen die me de afgelopen tijd vooral bezig hebben gehouden. Als je me op Instagram volgt, dan heb je vast het één en ander al meegekregen, maar dit zijn ze:

 • de verbouwing bij ons thuis die inmiddels zo goed als is afgerond.
 • dat Jelle en ik even snel zijn getrouwd, maar het uiteindelijk toch nog heel bijzonder was!
 • dat de hele adoptieprocedure zo snel is gegaan, dat we inmiddels in Florida zijn met onze zoon! Dat is toch met stip wel het beste nieuws dat we hebben mogen krijgen. 💛

Maar laten we met het ons huis beginnen. Ons huis en de twee verbouwingen die hier de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden.

Wonen

Zo’n 7 jaar geleden werden Jelle en ik verliefd op ons huis in Delft. Met zijn schattige voorgevel, de knusse ruimtes en fijne locatie dichtbij het centrum. Geen muur is recht in het huis, maar dat maakt wonen in dit huis ook zo fijn.

De afgelopen jaren hebben we de nodige dingen opgeknapt – van kapotte kozijnen, het vervangen van enkelglas voor dubbelglas tot het verbouwen van de badkamer. Het waren allemaal dingen die hoognodig waren.

Zo was de badkamer een paar jaar geleden bijvoorbeeld écht aan vervanging toe. Hadden nog een paar maanden gewacht, dan was de douchebak binnen de kortste keren 30 cm naar beneden gezakt. Wat bleek? De douchebak leunde op onbehandelde vuren latten. Niet echt stevig.

Er was nog een nadeel aan het huis. De woonkamer was altijd zo donker, dit vonden we al vanaf het begin af aan. We hebben er alleen nooit serieus werk van gemaakt om dit aan te pakken. Tot een paar maanden geleden.

We hebben een aannemer bij ons in de wijk ingeschakeld om een aantal muren door te breken, waardoor het nu een stuk lichter en aangenamer in de woonkamer is.

Inmiddels heeft dezelfde aannemer ook een dakopbouw geplaatst, waardoor we een extra slaapkamer én een klein balkon hebben gekregen. Het was natuurlijk allemaal het idee om dit te regelen vóórdat we naar Amerika zouden afreizen voor adoptie. Echter…. het liep allemaal nét even anders. 😃

De nieuw etage is bijna af!
De nieuw etage is bijna af!
De laatste werkzaamheden worden verricht, voordat er kan worden geverfd.
De laatste werkzaamheden worden verricht, voordat er kan worden geverfd.

Onze zoon is geboren!! 💛

Het beste nieuws heb ik natuurlijk tot het laatst bewaard! Van het Ministerie van Justitie en Veiligheid hebben we eind december officieel toestemming gekregen om te mogen adopteren – de zogenoemde beginseltoestemming. De afgelopen twee jaar hebben Jelle en ik de nodige verplichte voorlichtingsbijeenkomsten bijgewoond, gesprekken gehad met de Raad van de Kinderbescherming, hebben we veel gelezen over adoptie, zijn we naar bijeenkomsten geweest en hebben Jelle en ik veel gepraat en nagedacht over adoptie.

Begin januari zijn we begonnen met het inschrijven bij het adoptiebureau. We zijn een paar maanden in de weer geweest met het regelen van al het adoptie papierwerk.

Naast het verzamelen van alle documenten zijn Jelle en ik nog even snel getrouwd (want ja – zo gaat dat 😂🙃) – op soChicken lees je meer over onze kleine bruiloft, was ik druk in de weer met het ontwikkelen van mijn eerste online workshop én lag ons huis overhoop vanwege de dakopbouw waar de aannemer volop mee bezig was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Billy van der Gaag (Leukegeit) (@billyvdgaag) op

En toen kwam er een paar weken geleden heel snel goed nieuws uit Amerika. De laatste documenten waren net de deur uit toen we een paar dagen voor ons bruiloft bericht kregen uit Amerika: a birthmother selected you as parents for her baby boy.

De geboortemoeder was bijna uitgerekend en kon ieder moment bevallen. Het was een perfecte match en het voelde goed. Op 29 maart kregen we het geweldige nieuws dat onze zoon Jake van der Gaag-Hermus is geboren en iedereen het goed maakt. We ontvingen de eerste foto’s (😍😍😍) en een paar dagen later was al het papierwerk rond. Een week later zaten we in het vliegtuig naar Florida om Jake in onze armen te sluiten.

Je zult dus begrijpen dat alle andere dingen de komende tijd even on hold staan. Gelukkig hebben we lieve vrienden en familie die ons gaan helpen bij het verven en het leggen van de vloer in de nieuwe kamers.

Hieronder een paar foto’s van ons met Jake! 💕

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Billy van der Gaag (Leukegeit) (@billyvdgaag) op

Inmiddels zijn we al twee weken in Florida en zijn we heerlijk aan het hechten en genieten met z’n drietjes. We zijn zo dolgelukkig met onze krullebol Jake en we kunnen niet wachten om binnenkort naar huis te gaan, zodat hij zijn familie en onze vrienden kan ontmoeten. 🥰👶

Als je een beetje mee wilt meegenieten van onze avonturen in de Florida, op Instagram zal ik af en toe iets plaatsen. Dus als je me daar volgt blijf je vanzelf op de hoogte. ✌🏻

Heb jij nog leuke updates in je leven die je graag wilt delen?

Leukegeit nieuwsbrief 🥑

Schrijf je in en blijf om de week op de hoogte van de laatste leukigheid. Meer dan 47.500 mensen gingen je voor! 🐐

Geen zorgen – je gegevens blijven tussen ons.
Als je genoeg van me hebt kun je je op elk moment weer uitschrijven. 😊

10 leuke geiten 🐐🐐

 1. 🐐 Francine

  Proficiat met jullie ouderschap…dat jullie lang van elkaar moge n genieten…🤗🌹👍

 2. 🐐 roos

  super super geweldig en wat snel
  hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon
  geniet enorm van elkaar

 3. 🐐 Lita

  van harte gefeliciteerd met alle moie dingen in jullie leven,enzeker het laatste .dat is de kers op de taart Groetjes van Lita

 4. 🐐 Evelyne

  Lieve Billy en Jelle, van harte gefeliciteerd!! Wens jullie héél veel geluk en plezier met kleine Jake.

 5. 🐐 Mina

  Wauw wat geweldig nieuws! Zo blij voor jullie alle drie! Heel veel geluk en plezier en inderdaad lekker kleine powernapjes doen indien mogelijk!

 6. 🐐 Lisa

  Fijn om te lezen. Gefeliciteerd! Soms is het leven chaotisch maar ook zo mooi. Geniet er van.

 7. 🐐 Kittie

  Superleuk !!!! Van harte Proficiat en ik hoop dat jullie drietjes samen héééél gelukkig gaan worden ! Kus !

 8. 🐐 Bianca

  Wat heerlijk om te lezen dat jullie nu met zijn 3-tjes zijn. Gefeliciteerd!!!! Geniet lekker van elkaar en van jullie huis.

 9. 🐐 Monic

  Allereerst nog gefeliciteerd met je huwelijk en natuurlijk gefeliciteerd met jullie kleine Jake, geniet er met volle teugen van, ze zijn zo groot

 10. 🐐 Sissy

  Oh Billy en Jellie, wat een prachtig kereltje hebben jullie. Ik wens hem en jullie dat er heel veel te lachen valt, en dat de jullie de minder te lachen levens lessen samen positief doorstaan. Dikke tuut Sissy

Mekker je gezellig mee?

Goed om te weten
Door je reactie te versturen ga je ermee akkoord dat we je gegevens met zorg en liefde verwerken volgens onze privacyverklaring. 🐐

Navigate